Maak iets bijzonders van het tegelwerk

Met welke tegel of tegenwoordig het veel gekozen PVC vloerdelen komt er in de woonkamer, badkamer of keuken nu het beste tot zijn recht?
Geglazuurde of juist ongeglazuurde tegels? Grès of Porcellanato tegels? TerraCotta of Cotto? Er is zoveel keus!
Neem je plannen en ideeën mee en we gaan samen aan de slag met je wensen.
Wij hebben in deze tijd veel woningen en bedrijfspanden mooier gemaakt met prachtige tegels en natuursteen. Onze stucadoor organiseert de voorbewerking, de ervaren tegelzetter plaatst volgens tekening en de schilder werkt netjes af, verzorgt tevens het kitwerk.
Met de nieuwste trends en ontwikkelingen creëer je een eigen sfeer. Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk is een creatief bedrijf, denkt in mogelijkheden.

Keramische tegels hebben steeds meer mogelijkheden. Ook houtmotieven (en structuren!) zijn tegenwoordig heel gangbaar. Natuursteen-motieven zijn in heel veel variaties leverbaar, zelfs met structuur. Bij uw bestelling ontvang je altijd een indicatie van de verwachte levertijd.

 

Tegelonderhoud, impregneren en vlekkenverwijderen:

Door alle ervaringen door de jaren heen met natuursteen en tegels, kunnen wij zeer goed advies geven over uw onderhoud van tegels.
Humphrey heeft vele natuurstenen vloeren gezien en gereinigd. Het blijkt een apart vak om op de juiste wijze vlekken te verwijderen en je vloer te onderhouden. Er zijn zóveel reinigingsproducten op de markt, laat u dus goed adviseren.
Wij reinigen en impregneren met de juist gekozen producten en juiste volgorde van gebruik. Met speciale boenmachines creëren we weer een prachtig stralende vloer!
Wij komen graag bij u langs om te adviseren.