Maak iets bijzonders van het tegelwerk of PVC vloer

Welke tegels of het veel gekozen PVC Cortec laminaat vloerdelen komen er in de woonkamer, badkamer of keuken nu het beste tot zijn recht?
Wij kunnen verschillende stijlen showroom panelen tonen, om in alle rust je smaak te bepalen.

Neem je plannen en ideeën mee en we gaan samen aan de slag met de wensen en technische, functionele eisen.
Wij hebben in deze tijd veel woningen en bedrijfspanden verbouwd met prachtige tegels en natuursteen. Onze stucadoor organiseert de voorbewerking, de ervaren tegelzetter plaatst volgens tekening en de schilder werkt netjes af, verzorgt tevens het kitwerk.
Keramische tegels hebben steeds meer mogelijkheden. Ook houtmotieven (en structuren!) van PVC zijn tegenwoordig een trend. Natuursteen-motieven zijn in heel veel variaties leverbaar, zelfs met structuur.

Met de nieuwste trends en ontwikkelingen creëer je een eigen sfeer. Sagitari is een creatief bedrijf, denkt in mogelijkheden.

Tegelonderhoud, impregneren en vlekken verwijderen:

Door alle ervaringen door de jaren heen met natuursteen en tegels, kunnen wij zeer goed advies geven over uw onderhoud van tegels.
Humphrey heeft vele natuurstenen vloeren gezien en gereinigd. Het blijkt een apart vak om op de juiste wijze vlekken te verwijderen en je vloer te onderhouden. Er zijn zóveel reinigingsproducten op de markt, laat u dus goed adviseren.
Wij reinigen en impregneren met de juist gekozen producten en juiste volgorde van gebruik. Met speciale boenmachines creëren we weer een prachtig stralende vloer!
Wij komen graag bij u langs om te adviseren.