Tegelwerk

Moet er een wand of vloer worden geplaatst van keramische tegels? Geglazuurde of juist ongeglazuurde tegels? Grès of Porcellanato tegels? TerraCotta of Cotto? Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk kan een uitgebreide collectie tegelwerk leveren, in nauwe samenwerking met onze leverancier. Op afspraak laat deze graag in zijn eigen showroom zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zelf hebben we naast de showmodellen hiervan geen voorraad staan.

Keramische tegels bestrijken een uitgebreid terrein en hebben steeds meer mogelijkheden. Ook houtmotieven (en structuren!) zijn tegenwoordig heel gangbaar. Natuursteen-motieven zijn in heel veel variaties leverbaar, zelfs met structuur! Tegelwerk met een natuursteen design is in principe veel vlakker en strakker dan natuursteen, dus ook veel eenvoudiger om schoon te houden.Bij uw bestelling ontvangt U van ons altijd een indicatie van de verwachte levertijd.

 

Het schoonmaken en impregneren kunt u natuurlijk zelf doen. In onze Lithofin webshop treft u daarvoor een uitgebreide collectie aan van hoogwaardige onderhouds, reinigings- en impregneringsmiddelen. Wij kunnen het ook voor u doen: wij hebben uitgebreide ervaring met het periodiek reinigen en/of impregneren van vloeren. Wij komen graag bij u langs om hiervoor een offerte uit te brengen. Of heeft u alleen advies nodig? Ook dan komen we graag bij u langs!