Natuursteen met intens karakter

Denkt u aan een natuurstenen vloer, werkblad in de keuken of een unieke badkamer?
Wij kunnen een uitgebreide collectie natuursteen en tegelwerk leveren, in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers. Op afspraak laten deze graag in hun eigen showrooms zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Natuursteen is een mooi en levendig product, iedere steen is anders en dat maakt dit product zo bijzonder. 
Beschadigingen door de jaren heen geven natuursteen de levendigheid van de natuur,  maken het product alleen maar mooier. Omdat de steen door en door dezelfde kleurspeling bevat, zal dit ook nooit storen.
Deze steensoorten zijn altijd afwisselend in uiterlijk en bewerkingen, dit maakt de oppervlakte geschikt voor zowel moderne als geraffineerde ruimtes. Het hoeft ook niet altijd voor een wand, vloer of trap te zijn. Een natuurstenen aanrechtblad is een uitkomst voor iedere keuken, altijd een schoon oppervlakte en heerlijk om op te werken. Omdat steengroeve’s verspreid liggen over de hele wereldbol, kan de levering van natuursteen korter of langer duren. Bij uw bestelling ontvangt U van ons altijd een indicatie van de verwachte levertijd. We maken naar wens ook natuurstenen tafels op maat met een rank, maar stevig metalen frame of met een stevig houten onderstel. Dit is maatwerk, dus wat duurder, maar daardoor ook apart en uniek.