Natuursteen

Moet er een natuurstenen wand of vloer worden geplaatst? Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk kan een uitgebreide collectie natuursteen en tegelwerk leveren, in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers. Op afspraak laten deze graag in hun eigen showrooms zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zelf hebben we in principe hiervan geen voorraad staan.

Natuursteen is een mooi en levendig product en is vaak bedoeld voor altijd. In principe is iedere steensoort verkrijgbaar, maar daar is wel een levertijd aan verbonden. Omdat steengroeve’s verspreid liggen over de hele wereldbol, kan de levering van natuursteen korter of langer duren. Bij uw bestelling ontvangt U van ons altijd een indicatie van de verwachte levertijd.

Natuursteen is afwisselend in al haar mogelijkheden en in haar uiterlijk. Het hoeft ook niet altijd voor een wand, vloer of trap te zijn. Een natuurstenen aanrechtblad heeft u voor altijd, zeker wanneer u deze correct behandelt. We maken naar wens ook natuurstenen tafels op maat met een rank, maar stevig metalen frame of met een stevig houten onderstel. Dit is maatwerk, dus wat duurder, maar daardoor ook apart en uniek.

Veel natuursteen wordt al op maat gemaakt in of bij de steengroeve’s zelf, en wordt daarna via de importeur naar de eindafnemer verzonden. Echt maatwerk wordt doorgaans uitgevoerd door een steenhouwerij. Wij gebruiken hiervoor graag onze vaste en betrouwbare steenhouwerijen.