Over ons

“Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk” is gevestigd in Houten en verzorgt o.a. schilderwerk, stucwerk, pleisterwerk en afbouw werkzaamheden, maar ook het professionele onderhoud, de impregnering en de reiniging van natuursteen en tegelwerk.

Sagitari Stucwerk, Afbouw- & Schilderwerk

Sagitari Stucwerk, Afbouw- & Schilderwerk is ooit begonnen als “Humphrey Renfurm, Decoratieschilder”. Van oorsprong was het bedrijf een zuiver schildersbedrijf, maar al snel kwam het terecht in het vaarwater van de natuursteen. De oorspronkelijke naam dekte daarom al gauw de lading niet meer en een nieuwe bedrijfsnaam werd doorgevoerd: “Sagitari Natuursteen & Schilderwerk”. Als laatste specialisatie werd het stucwerk nog toegevoegd aan de bedrijfsnaam.

Keukens, trappen, restauratiewerk, vloeren, badkamers, plafonds en tuinen: Sagitari Stucwerk, Afbouw- & Schilderwerk heeft in de loop van de jaren een grote ervaring opgebouwd in meerdere specialisaties. Op dit moment is Sagitari Stucwerk, Afbouw- & Schilderwerk een allround afbouw bedrijf, mede dankzij de inzet van een uitgekiend samenwerkingsverband met andere vaklui.

Wij bouwen geen huizen, en we zijn dit ook niet van plan. We kunnen Uw huis wèl voor U verbouwen, onderhouden of opknappen. Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk staat voor een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.