Schilder & Spuitwerk

Verf beschermt niet alleen tegen invloeden van buitenaf, het verfraait ook tegelijkertijd het uiterlijk van de behandelde oppervlakken. Maar zelfs aan de beste bescherming komt ooit een einde. Een regelmatig onderhoud van deze beschermende verflaag is dan vaak de beste oplossing. U kunt natuurlijk ook een nieuwe verflaag laten aanbrengen omdat U een graag een andere kleur, een andere structuur wil zien of een andere uitstraling hebben wil.

Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilder/Spuitwerk levert graag een goed product af. Hiervoor gebruiken we uitsluitend professionele middelen. Daarom gebruiken we graag de professionele verf van onder meer Sigma en Sikkens voor ons schilderwerk. Of brengen we wandafwerkingen aan met de producten van Strikolith. Ook brengen we voor U graag Spachtelputz aan en spuiten we regelmatig wanden of plafonds met verf of spack. Samen met u kijken we wat er mogelijk is en maken we een opzet voor de uitvoering hiervan.

Steeds vaker zien we tegenwoordig dat een keuze voor schilder- of sauswerk wordt gecombineerd met één enkele afwijkende wand per ruimte, die dan van behang of of van scan wordt voorzien. Of een enkele wand die van een verflaag wordt voorzien in een contrasterende kleur. Een wand die ook kan worden voorzien van Microdesign, Betonlook of Cementlook. Er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende kleuren.

Wij verzorgen het onderhoud van het schilder- en stucwerk of het aanbrengen van nieuw schilder-, kit- of stucwerk in uw woning of bedrijfspand. We kunnen dit voor U ook uitvoeren in combinatie met een eventuele verbouwing. Wanneer U ons tijdig inschakelt bij de oplevering van uw nieuwe woning, dan hoeft U de eerste jaren nergens meer naar om te kijken.

En is Uw wand niet vlak, of wilt u juist een structuur op uw wand zien aangebracht? Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilderwerk heeft veel ervaring met het aanbrengen van stucwerk en pleisterwerk op Uw wanden en plafonds. En heeft U graag een plafondplint? Maken we graag voor U!

Sagitari Stucwerk, Afbouw & Schilder/Spuitwerk is een Erkend Schildersbedrijf.