Schilder & Spuitwerk

Schilder-, spuitwerk verfraait het uiterlijk van wanden en kozijnen en geeft gelijk ook een luxe gladde uitstraling van de woning. Afhankelijk van materiaal en  de kleurencombinatie komt een kamer of een wand beter tot zijn recht. Wij houden rekening met de lichtval in de ruimte, met de moeilijke hoeken van een woning en met welke functie de kamer krijgt. Het is fijn om alle mogelijkheden te bespreken rekening houdend met de wensen en functionele eisen.  Zo zal de woning na de verbouwing je verrassen!

Wij werken uitsluitend met professionele producten. Ook brengen we Spachtelputz aan en spuiten wanden of plafonds met verf of spack. Steeds vaker zien we tegenwoordig dat een keuze voor schilder- of sauswerk wordt gecombineerd met één enkele afwijkende wand per ruimte, die dan van behang of of van scan wordt voorzien. Of een enkele wand die van een verflaag wordt voorzien in een contrasterende kleur. Een wand die ook kan worden voorzien van Microdesign, Betonlook of Cementlook. Er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende kleuren.
Wij verzorgen het onderhoud van het schilder- en stucwerk of het aanbrengen van nieuw schilder-, kit- of stucwerk in de woning of bedrijfspand.

Sagitari is een Alles-in-één ofwel een Full service bedrijf voor nieuwbouw en afbouw. Wij maken het graag voor U!