Schilder & Spuitwerk

Verf , sauswerk verfraait het uiterlijk van de wanden en kozijnen, maar geeft gelijk ook een luxe gladde uitstraling van de woning. Afhankelijk van de kleuren in combinatie komt een kamer of een wand beter tot zijn recht. Wij houden rekening met de lichtval in de ruimte, met de moeilijke hoeken van een woning en met welke functie de kamer krijgt. Het is fijn om alle mogelijkheden te bespreken zodat de woning na de verandering je verrast!

Sagitari BV levert graag een goed product af. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend professionele middelen. Daarom leveren we graag de professionele verf van onder meer Sigma en Sikkens voor ons schilderwerk. Of brengen we wandafwerkingen aan met de producten van o.a. Strikolith. Ook brengen we Spachtelputz aan en spuiten we regelmatig wanden of plafonds met verf of spack. Samen onderzoeken we wat er mogelijk is en maken we een opzet voor de uitvoering hiervan.

Steeds vaker zien we tegenwoordig dat een keuze voor schilder- of sauswerk wordt gecombineerd met één enkele afwijkende wand per ruimte, die dan van behang of of van scan wordt voorzien. Of een enkele wand die van een verflaag wordt voorzien in een contrasterende kleur. Een wand die ook kan worden voorzien van Microdesign, Betonlook of Cementlook. Er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende kleuren.

Wij verzorgen het onderhoud van het schilder- en stucwerk of het aanbrengen van nieuw schilder-, kit- of stucwerk in uw woning of bedrijfspand. We kunnen dit voor U ook uitvoeren in combinatie met een eventuele verbouwing. Wanneer U ons tijdig inschakelt bij de oplevering van uw nieuwe woning, dan hoeft U de eerste jaren nergens meer naar om te kijken.

En is Uw wand niet vlak, of wilt u juist een structuur op uw wand zien aangebracht? Sagitari BV heeft veel ervaring met het aanbrengen van stucwerk en pleisterwerk op Uw wanden en plafonds. En heeft U graag een plafondplint? Maken we graag voor U!

Sagitari BV is een Erkend Schildersbedrijf.